Mosmoanele sunt niste fructe foarte speciale. Trebuie culese in noiembrie dupa prima bruma pentru ca fructul sa capete aroma specifica. in trecut era asociat cu delicatese precum trufele si vinurile nobile.
Da si pe langa vitamine, gustul e absolut special. M-am indragostit de fructul asta. Anul acesta o sa plantez cativa puieti. Am cumparat asta toamna 10 kg de mosmoane de la cineva din Prahova si i-am vazut copacii - sunt mosmoni batrani, altoiti insa pe gutui - foarte interesant.
cam cat sunt in ultima poza, atat am strans si eu azi din mosmonul meu de 2 ani. Am si mancat, sunt f bune. La primavara mai cumpar unul daca ii gasesc loc in curte.
Eu le-am cumparat de le cineva care are mai multi mosmoni. sunt absolut delicioase. trebuie tinute la rece pentru ca se coc progresiv. O sa incerc sa-i inmultesc din seminte la anul. e un copac care merita sa fie mult mai cunoscut...
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Stie cineva unde gasesc NISPEROS ?
Nimic despre nisperos?